ibiza tips!

The Musthave Ibiza reisgids is uit! 'Come in we're open',
Ibiza geeft je 'a taste of the island' met de leukste winkels, stranden, eet- en slaapadressen. Het is een musthave voor de perfecte vakantie. Een paar highlights: meer dan 75 bijzondere en unieke adressen overzichtelijk ingedeeld met kleuren per gebied. Elke activiteit is snel te herkennen aan de gehanteerde symbolen. Een boek met prachtige foto's en illustraties en speciale aandacht voor het nabijgelegen eiland Formentera.

 

Auteurs: Iris Poolman en Odette van Wageningen

Uitgever: B for BooksdistriBution

Verkrijgbaar oa. bij Bol.com

Rijden in een 2CV geeft je een ervaring die je nooit zult vergeten. Ga terug naar het hippie-gevoel waar Ibiza zo beroemd om is. Je kunt je niet voorstellen hoe leuk het is om in een eend te rijden totdat je het zelf ervaart met de ronkende motor en de muziek hard aan.

 

Een eend huren…kijk voor meer informatie op de website ibiza.ducksunited.com

 

Copyright © 2018  -  Ibiza Skulls  -  Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ibiza Skulls.

CONTACT

LINKS

Eyecatcher voor in je huis. Workshops voor bedrijf en particulier. Haal de Ibiza Style in huis! Beschilder en versier in onze creatieve workshop je eigen skull, en ga naar huis met een trendy eyecatcher voor aan de muur.

Adres: Oude Maasstraat 37, Uden

Home

Workshops

Contact

Telefoon: 06 - 53 70 70 41

IBIZA SKULLS